Stephan Petersen har døjet med en skulderskade siden han måtte lade sig udskifte i pausen af sejren over Kolding. Til søndagens udekamp mod FC Vestsjælland var midtbanespilleren slet ikke med i truppen, og meget tyder på, at dette også bliver tilfældet mod Roskilde på onsdag.

– Det går ikke helt suverænt. Jeg har været ude at løbe i dag men har svært ved at bevæge overkroppen. Så jeg lunter lidt, og laver noget styrketræning for mine ben, men jeg kommer ikke til at spille onsdag, siger Stephan Petersen til Onside.dk.

– Jeg får scanning på det hver dag. De ser gerne, at jeg spiller lørdag, men som jeg har det i dag, kan jeg ikke spille. Jeg har godt nok løbet i dag, men der er langt fra at løbe og så til at gå ind i dueller. Så jeg tager en dag ad gangen, og så må jeg se, hvordan det er på fredag, siger Stephan Petersen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here