AGF’s reservehold mødte i dag AB på Fredensvang, og denne kamp blev vundet med cifrene 2-0. Emil Scheel og Giorgi Diasamidze scorede begge mod kampens slutning, skriver AGF’s officielle hjemmeside.

– Første halvleg er meget lige, men som kampen skrider frem bliver vi bedre og bedre. Vi har bolden meget og formår at udtrætte AB. På den baggrund synes jeg også, at sejren er fortjent. Jeg hæfter mig samtidig ved mange gode præstationer – også på uvante positioner for nogle af spillernes vedkommende. Blandt andre gør Jakob Krarup og Søren Basse det godt på de to backpositioner, og Emil Scheel scorer et flot mål og holder et godt niveau gennem hele kampen, siger Jesper Sørensen til AGFFodbold.dk.

Kampfakta
AGF – AB 2-0 (0-0)

1-0: Emil Scheel (78′)
2-0: Davit Skhirtladze (88′)

AGF:
Anders Rasmussen – Jakob Krarup Jensen, Frederik Krabbe (55: Mikkel Qvist), Rasmus Krag, Nichlas Lawal (50: Søren Basse) – Emil Scheel, Giorgi Diasamidze, Nicolai Christensen (70: Jón Dadi Bödvarsson), Lasha Shindgoridze (80: Nikolaj Jacobsen) – Davit Skhirtladze, Aron Jóhannsson (45: Fatih Ceylan).

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here