Peter Graulund udtrykte efter gårsdagens pointtab tilfredshed med det ene point, men han er alligevel tilfreds med holdets præstation.

– Jeg synes egentlig vi spiller en ganske fornuftig kamp. Vi spiller det bedste vi har gjort her i 2011, egentlig på nogle svære vilkår. Med en rimelig blæst og en svær bane synes jeg vi får skabt spillet ganske fornuftigt. Vi får spillet fodbold og får skabt nogle chancer, så jeg synes egentlig at vi godt kan være tilfredse med vores egen indsats, siger Graulund til Kanalsport.dk og fortsætter:

– Det er selvfølgelig rigtigt ærgrerligt, men sådan er fodbold også. Vi har svært ved at score og når man så kommer foran i det 89. minut, så håber og forventer man jo at vinde. Selvfølgelig er resultatet ærgrerligt for vores side, men jeg synes omvendt vi spiller en fornuftig kamp.

4 KOMMENTARER

  1. Har det meget svært med de der ” så håber og forventer man jo at vinde” kommentarer, som af og til kommer fra vores spillere. Hvad fanden er det for en mærkelig indstilling til tingene?

  2. Bestemt ikke. Men som spiller skal man da ikke regne med at sejren er hjemme inden kampen er fløjtet af. Man skal gøre sit arbejde færdigt. Det arbejde som spillerne får penge for, og som vi fans er med til at betale. Jeg synes faktisk det er en pinlig indstilling at have til tingene. Og desværre lidt typisk for den kultur der har været for AGF’s spillere de senere år.

  3. Ved nu ikke om jeg synes afslutningen var så slem. Selvfølgeligt er det brand ærgerligt, men altså deres mål var også af den heldige slags. Og ligesom os kunne de bestemt have scores et reelt mål også.
    At jeg ikke er enig i at indsatsen var godkendt er en anden sag…

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here