Med syv kampe på 22 dage – startende fra kampen i forgårs – har AGF et meget tætpakket program foran sig, men AGF’s cheftræner afviser at han vil gøre brug af rotationprincippet, hvor man systematisk skifter mellem spillerene i startopstillingen for at spare deres kræfter.

– Vi er rustet til dette program. Vi har haft nogle skader, men flere er på vej tilbage. Nogle af dem, der gjorde det godt i efteråret har været ude, men i deres fravær har andre gjort det godt nok til, at vi har vundet kampene. Det er et privilegium at have mange stærke spillere, siger Peter Sørensen til JP Aarhus.

– Vi kommer til at stille det bedste hold til den enkelte opgave. Vi kommer ikke til at køre et rotationsprincip, men derfor kan der godt være rokeringer på holdet. Det kommer blandt andet an på dagsformen og modstanderne. Men det bliver ikke sådan, at der kun skal være halvanden kamp til den ene spiller og en halv til den anden, som der ellers ligger i rotationsprincippet. Vi stiller det bedste hold til opgaven, og det kan godt være, at det er det samme hold som kampen inden, men det kan også godt være, at der er rokeringer, siger Peter Sørensen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here