Benny Feilhaber har været det mest brugte navn i forbindelse med transferrygter i AGF det seneste års tid, men to transfervinduer er passeret uden at amerikaneren er blevet solgt. Til sommer udløber midtbanespillerens kontrakt, og derfor er Feilhabers fremtid endnu usikker.

– Jeg ser det stadig som en mulighed at forlænge med AGF, og selvfølgelig betyder det noget, at Martin og Steffen har forlænget. AGF vil have et stærkt hold næste år, og det giver mig en større grund til at blive. Jeg har altid været glad for min tid i Danmark, så jeg ville elske at blive her. På dette tidspunkt i min karriere er jeg meget åben for de muligheder, der må være derude til mig. Hvis der kom en anden klub fra Danmark, ville jeg selvfølgelig også se på det, men jeg ville foretrække at blive i AGF fremfor at skifte til en konkurrent, siger Benny Feilhaber til tipsbladet.dk.

– Hvis en mexicansk, brasiliansk eller en MLS-klub er interesseret i mig, vil jeg være åben overfor det. Jeg ser ingen grund til blankt at afvise de ligaer, da de er meget stærke ligaer udenfor Europa. Jeg har ikke noget behov for at vende tilbage til Tyskland og England, men jeg føler, at min fodboldstil passer godt til Tyskland, så jeg ville ikke have noget imod at få den mulighed igen, siger Feilhaber.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here