AGF’s franske forsvarsspiller Arthur Sorin har siden sin ankomst til klubben i starten af 2009 haft store problemer med at spille sig på det aarhusianske hold. Erik Rasmussen ville ikke bruge ham, men nuværende cheftræner Peter Sørensen har i højere grad satset på Sorin. Det betyder samtidig, at franskmandens mentale tilstand er højnet, i forhold til den tilstand han var i for under et år siden.

– Det har været hårdt rent mentalt. Ikke mindst at komme tilbage til klubben efter at have fået at vide, at man ikke ønskede at bruge mig. Det var noget specielt ikke at vide, hvor jeg stod, og komme tilbage til en ny træner (Peter Sørensen, red.), der måske heller ikke ville kigge min vej. Det har kostet meget energi at tænke alle de tanker. Men han har heldigvis givet mig chancen fra første færd, så jeg føler, at jeg langt om længe er ved at finde mig til rette i klubben, siger Arthur Sorin til stiften.dk.

Med skader og udlejning til franske CS Sedan har Sorin altså haft sine problemer at slås med, men er Sorin nu kommet ud på den anden side – og så endda som en bedre fodboldsspiller?

– Det ved jeg ikke. Det er svært at svare på. Jeg har lært meget af modgangen, så jeg er nok blevet mere moden som spiller, men rent spillemæssigt har det selvfølgelig været svært at bygge på, når jeg ikke har været en fastere del af holdet, end jeg har. Mens jeg var udlejet sad jeg også udenfor i syv måneder med en skade, hvilket gjorde, at jeg i lang tid stod helt stille, siger Arthur Sorin.

Franskmanden blev egentlig købt til klubben som back, men han har under Peter Sørensen primært optrådt som midterforsvar. Således også i søndags, hvor det altså blot blev til 1-1 mod FC Vestsjælland.

2 KOMMENTARER

  1. Det er herligt at se ham i trøjen.. Helt klart en af mine favoritspillere, selv da han ikke spillede under gyllerik..

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here