AGFs cheftræner Peter Sørensen havde efter kampen en håndfuld roser til banens bedste AGFer, Martin Jørgensen, der i dag fik scoret sit første mål siden hjemkomsten til AGF, da han sikkert omsatte et straffespark til et føringsmål:

– Han har virkelig karakter og er en spiller de andre i den grad kan spejle sig i. Han spiller altid for at vinde, og det er noget, der gennemsyrer hans karakter. Derfor kan han også sætte sig ud over, at han kun spiller i 1. division. Og det lukrerer holdet på i en kamp som den mod Roskilde, fortæller Peter Sørensen til Århus Stiftstidende.

35-årige Martin Jørgensen spillede alle 90 minutter, hvilket ligeledes glædede chefen:

– Det var godt at se, at han stort set kunne holde 90 minutter, men generelt opfatter jeg ikke alder, som nogen hindring for at være i god fysisk form. Martin Jørgensen er en spiller, der altid har passet godt på sin krop. Derudover har han været skadet halvdelen af sin karriere, så han har vist mange år i sig endnu, fortæller Sørensen.

2 KOMMENTARER

  1. Jeg synes faktisk at kampen i dag var en af hans bedste siden hjemkomsten! Han træder virkelig i karakter og er jo klart holdets spillemæssige kaptajn!

  2. “Derudover har han været skadet halvdelen af sin karriere, så han har vist mange år i sig endnu” – herlige spydige kommentarer den mand kommer med. Gotta love him!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here