Det er ikke alverden af spilletid, AGFs unge talent Casper Sloth har fået i foråret. I alt er det blevet til 76 minutter ud af 270 mulige. Angiveligt er det primært på grund af en muskelskade, der har generet den unge spiller. Men nu melder Sloth sig klar til kamp.

– Jeg er fit for fight. Jeg mærker ikke noget til skaden, men jeg mangler selvfølgelig kamptræning, og den vil hurtigt komme, når jeg får flere kampe i benene, siger Sloth til AGFs hjemmeside.

U19-landsholsspilleren får ellers sin sag for, da midtbanen hos Byens Hold allerede er godt besat og fyldt med rutinerede og stabile kræfter. Men den seneste tids problemer med skader, er der blevet plads til den unge spiller, der har tænkt sig at tage kampen op.

– Nu har vi lidt skader, og det gør vejen til spilletid lidt nemmere, men uanset hvad føler jeg, at jeg er god nok til at være med, når jeg er oppe i gear, mener Casper Sloth, der er udtaget til aftenens kamp mod FC Roskilde.

Sidst, de to hold mødtes, vandt AGF med to mål på udebane – blandt andet fordi, Roskildenserne blev kørt trætte og måtte modstå et massivt pres. Det satser Casper Sloth på, sker igen.

– Det er et hold, der fighter godt – lidt ligesom FC Vestsjælland – og så har de et par hurtige spillere helt i front. Det er et ganske udmærket hold, men hvis vi rammer vores niveau, vinder vi. Banerne bliver bedre og bedre, og det bør være til vores fordel. Det bliver nemmere at spille bolden rundt og på den måde køre vores modstandere trætte, siger Sloth.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here