Oprykningen rykker tættere og tættere på for AGF. Aarhusianerne forsætter med at samle point i hastigt tempo, mens konkurrenterne fra Vejle Boldklub har mistet pusten. Forspringet til tredjepladsen blev i dag forøget med to yderligere point, så AGF nu har et forspring på 12 point – ovenikøbet med en kamp i hånden, og derfor var cheftræner Peter Sørensen også tilfreds efter dagens kamp:

– Anden halvleg var god, vi satte tingene på plads og var aggressive i duellerne. Desuden skabte vi en del chancer, og vi markerede den forskel, der skal være. Roskilde er en klub, der har langt, langt sværere betingelser, end vi har, og på den baggrund gør klubben det godt. Men vi skal også anerkende vores egne spilleres indsats, fortæller Peter Sørensen til JP Aarhus.

Vejle spillede i dag 1-1 med Hobro.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here