I aften, onsdag, gæster FC Roskilde Aarhus og AGF, hvor det ægte Byens Hold skal tage endnu et vigtigt skridt mod oprykningen til landets bedste række. På forhånd er holdet tynget af en lang række småskader og karantæner til flere profiler og stamspillere. Derudover vurderer assistenttræner Jesper Sørensen Roskilde til at være “et atypisk hold”.

– Roskilde er et atypisk hold i forhold til de andre i 1. division, i og med at de oftest stiller med tre eller fem forsvarsspillere – alt efter hvordan man ser på det. Nogle gange spiller de med fire i bagkæden, men det er sjældent, siger Jesper Sørensen til AGFs officielle hjemmeside.

Assistenten mener også, at der bør holdes et vågent øje med Roskildes omstillingsspil, da det er en klar force for holdet, der indtil videre har vundet syv kampe og har en målstatistik, der hedder 29 – 30. To af de 30 står AGF for. Træneren fremhæver især Jesper Håkansson, Jeppe Kjær og Tobias Perch-Nielsen. De er også dygtige på egen hånd, vurderer Jesper Sørensen.

– Hvis vi skal vinde, skal vi spille op til vores nuværende bedste niveau. De kommer helt sikkert velforberedte til kampen. Vi skal gøre et stort stykke arbejde over 90 minutter. Vi skal være tålmodige og tage de chancer, der kommer, fastslår han.

 

Kampen spilles på Aarhus Stadion og fløjtes i gang kl. 19.00.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here