JP Århus skønner, at amerikanske Benny Feilhaber får chancen fra start i onsdagens opgør mod FC Roskilde. Det selv om midtbanespilleren endnu ikke er i optimal kampform efter en skade i lysken, som amerikaneren pådrog sig under træningslejren i Tyrkiet.

– Jeg har samlet set spillet én halvleg på fem uger her i foråret, og jeg har stort set ikke lavet noget i fire uger på grund af den skade, jeg fik under vores træningslejr i Tyrkiet. Teknisk er jeg helt klar, men jeg er ikke i kampform endnu. Jeg spillede kun 25 minutter imod Vestsjælland, men der var alligevel perioder, da jeg følte mig træt, fortæller Feilhaber til JP Århus.

I søndagens kamp mod FC Vestsjælland viste Benny Feilhaber klasse i de 25 minutter. Blandt andet stod han for den målgivende aflevering til Søren Berg, der chippede kuglen over en flyvende FCV-keeper.

– Jeg tror, det var derfor, at Peter Sørensen satte mig ind. Han ved, at jeg kan lave en eller to chanceskabende afleveringer, selv om jeg ikke er i topform i øjeblikket, siger AGFs nummer 17.

Byens Hold har gang i en særdeles travl måned med hele syv kampe i løbet af april. Onsdag aften er den anden kamp af tre på blot syv dage. Det kan Feilhaber mærke.

– Det bliver hårdt at spille 90 minutter, jeg bliver helt sikkert træt på et tidspunkt. Fysisk er jeg kun på 60-70 pct., så vi må se, hvor længe jeg holder. Lige nu har jeg brug for kampene. Træningen kan kun løfte en til et bestemt niveau. Specielt i denne periode, da vi spiller mange kampe, og derfor ikke træner særligt hårdt, fastslår amerikaneren i et længere interview, der kan læses her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here