Martin Jørgensen leverede i dag en flot kamp, hvor han på ny fungerede som omdrejningspunkt på AGF-holdet. Dagens flotte præstation blev ovenikøbet kronet med en scoring, hvilket var den første siden hjemkomsten sidste vinter.

– Jeg har ventet på at få straffespark-chancen siden Benny Feilhaber misbrugte mod Brønshøj i efteråret. Og jeg svigtede heldigvis ikke. For det var en scoring, der var med til at skabe ro, så Søren Berg kunne gøre arbejdet færdigt lidt senere, sagde Martin Jørgensen til eb.dk.

Den rutinerede midtbanespiller, med 100 A-landsholdskampe på cv’et, afviste efter sejren at snakke om forberedelser til næste sæson, og advarede i stedet sine medspillere om at tage for let på opgaven:

– Nej, det skal først ske, når vi har så mange points, at vi ikke kan indhentes. Det vi skal arbejde med nu er at forhindre, at det klare forspring blive en sovepude, som gør, at vi bliver vores egne værste fjender, fortæller Jørgensen.

4 KOMMENTARER

    • Jeg ved ikke om vi har set de samme kampe, men det er den jo overhovedet ikke.. Med det der er blevet præsteret de sidste par kampe er der overhovedet ikke noget “hjemme” endnu.

    • AGFer langt fra rykket op…. Gå lige et år tilbage og se hvordan de smed en monster føring overstyr…. Der er sgu en grund til AGF spiller i 1 division, og hvis de rykker op så får de det sgu svært. rigtig svært

  1. vildt forspring vi har nu.. men giver MJ ret i at der skal gives gas i de kommende par uger – her bliver det afgjort…

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here