Rutinerede Søren Berg har fået en fantastisk start i AGF, hvor han fra positionen som kantspiller har scoret tre mål i blot fire kampe. Efter kampen erkendte han dog, at spillet kan – og skal – blive bedre i fremtiden:

– Vi spiller ikke prangende i dag. Jeg synes ikke, det ser ud til, at vi er helt klar. Vi får ikke lagt det pres på dem, som vi skal. Det er dem, der vinder alle duellerne og andenboldene. Og så bringer de den frem til deres to hurtige angribere, der skaber en del ravage, uden at det dog bliver helt farligt. Vi snakker en del om det i pausen, og da vi kom til vores første scoring døde de. De kunne ikke så meget mere, og vi kunne egentligt køre mange flere kontraer, end vi gjorde. Der synes jeg, vi havde styr på det, fortæller Søren Berg til Århus Stiftstidende.

Næste udfordring for Søren Berg og AGF bliver på lørdag, når nedrykningstruede Viborg FF venter på udebane – men mon ikke Viborggenserne som altid nok skal volde AGF problemer?

3 KOMMENTARER

  1. Jeg synes du faktisk ikke PG havde en offday. Han skulle have scoret et mål ja, men han er nærgående, trækker forsvarsspillerne til sig og skaffede et straffespark.

  2. Graulund skylder efterhånden nogle mål, men tror ikke det er noget folk snakker så meget om, så længe vi vinder…

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here