AGF forsætter sin direkte kurs mod Superligaen, og dominere forsat 1. division med hård hånd. Flere af AGF-spillernes kontrakter udløber til sommer, og det mest prominente navn blandt kontraktudløbene er den amerikanske landsholdsspiller Benny Feilhaber. Hvis kontrakten forlænges betyder det, at Feilhaber ikke længere kan være på forskerordning i Danmark, hvilket vil betyde at amerikaneren skal betale normal skat. Derudover er AGF presset økonomisk, og derfor kan en lønnedgang komme på tale:

– Det hele er lidt usikkert lige nu. Jeg vil gerne blive i AGF, og jeg tror, at klubben gerne vil beholde mig. Der er selvfølgelig et tema omkring økonomien. Klubben har færre penge, end da jeg kom. Det betyder, at jeg skal ned i løn. Det bliver afgørende, hvor meget jeg skal ned set i forhold til, hvilke tilbud jeg får fra andre klubber, siger Benny Feilhaber til JP Aarhus.

Feilhaber skiftede til AGF fra Derby tilbage i 2008.

2 KOMMENTARER

  1. Håber virkelig vi forlænger med Benny. Synes virkelig han har et gear ekstra end de andre, men der er selvfølgelig en del at arbejde med før han er en færdig spiller.

  2. Han HAR muligheden for at forsætte på forskerordningen… Den er blevet lavet om til at man kan bruge den i op til fem år, så han kan i to år nøjes med en lidt højere, men stadig markant lavere skat, så en forlængelse på to år er absolut aktuel.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here