AGF spillede en skidt 1. halvleg, da FC Roskilde i går var på besøg på NRGi Park, men det kunne være gået meget anderledes hvis Peter Graulund havde kendt sin besøgstid. Han brændte en tredobbelt-chance, hvor han alle tre gange var alene med Roskilde-målmanden Esben Madsen.

-Det er selvfølgelig for dårligt – den skal jeg sparke i mål! En af gangene. Først header jeg direkte på indlægget, men han får reddet og jeg får ikke helt ram på riposten, som han så også redder og ja, så rammer jeg altså heller ikke godt nok tredje gang. Heldigvis fik jeg da et straffespark siden hen, og jeg synes, at vi er i fin kontrol i anden halvleg, hvor vi nok skulle være tilfredse med 0-0 ved pausen, fortæller Peter Graulund til Dagbladet Roskilde.

AGF leverede bedre i 2. halvleg, hvor mål af Martin Jørgensen og Søren Berg sikrede AGF endnu en hjemmebanesejr.

3 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here