Lørdag d. 16. april går turen til Viborg, hvor rigtig mange AGF-fans har planlagt at tage på stadion for at støtte byens hold. Der er således både arrangeret fælles togtur samt fanmarch, foruden de sædvanlige busafgange. AGFFAN.dk vil gerne opfordre folk til at tage en masse billeder og video fra udebaneturen i Viborg, og i samarbejde med 1880 original kan vi oven i købet udlodde en fed t-shirt til den person der laver den bedste video, og smider den på YouTube.

Konkurrencen går altså ud på at skyde – som det hedder på filmsprog – den bedste video af turen til, kampen i, og turen hjem fra Viborg. Når du har lavet videoen og uploadet den til YouTube skal du blot poste et link til den i replikboksen her på siden, og så kårer vi en vinder, som straks får tilsendt en t-shirt af mærket 1880 original.

God fornøjelse!

9 KOMMENTARER

 1. Nogen der kender reglerne omkring brug af videokamera på tribunen?

  Kontaktede VFF, hvilket resulterede i et par mails frem og tilbage (skal du filme banen?, hvor står du på tribunen?, hvor mange er I etc…), men jeg fik aldrig et svar på om jeg måtte have det med ind. Skar det ellers tydeligt ud i pap hvad det skulle bruges til, men han var skisme lidt tung at danse med!

  Ønsker bare ikke at stå i den situation, hvor jeg ikke kan komme ind pga. et videokamera.

 2. Du kan jo evt. forhøre dig om du kan få tilladelse til at stille dig foran tribunen, altså som “presse” på ligefod med ekstrabladet osv.

 3. Jeps, men det ønsker jeg ikke.

  Men måske man skal have et pressekort for overhovedet at have lov… det oooorker jeg ikke.

 4. Fed konkurrence og god stil af 1880originl! Kan samtidig anbefalle alle at købe deres produkter, virkelig fedt design og god kvalitet imo!

 5. Lillebror, jeg talte med en af vagterne på stadion om det med kameraer for et par år siden, han fortalte at man ikke kunne komme ind med udstyr som lignede pro-udstyr (så skal man registreres som presse) men at de accepterede lomme-kameraer (også selvom de opdager kameraet ved kontrol).

  Så hvis du kan have kameraet i lommen uden at man direkte kan se det tror jeg ikke der er et problem.

  Disse regler gælder på Århus Stadion, det er nok ikke meget anderledes på fodsports forenngens stadion selvom der ikke står noget i deres ordensregler om det:

  http://agffodbold.dk/Content.asp?id=108

  Det er ikke tilladt: •At optage levende billeder eller lyd af arrangementer i NRGi Park uden forudgående skriftlig tilladelse fra arrangøren

  Reglerne på Århus Stadion er nok strammere fordi de er lavet imens GF spillede i superligaen og der blev indgået en medieaftale, hvor medier havde mulighed for at købe adgang til at være eksklusivleverandør af billede- og video-materiale fra superligakampen.

  Her er VFFs ordensregler:

  http://vff.dk/stadion/ordensregler

 6. I bund og grund handler det jo bare om ikke at filme banen.. Men hvorfor skulle man dog også det.. Det er på tribunen, det sner :-)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here