Unge Nicolai Christensen blev i vinter indlemmet i A-truppen, hvor han overtog rygnummer 14 fra landsholdsspilleren Jakob Poulsen. I går fik den 18-årige midtbanespiller så debut for AGF, da han med tre minutter igen erstattede Martin Jørgensen på den centrale midtbane.

– Det var lækkert. Det var virkelig dejligt at komme ind. Jeg regner aldrig med noget, men jeg håber altid på at komme ind og vise hvem jeg er, fortæller Christensen til Kanalsport.dk.

Det unge midtbanetalent er ydmyg omkring sin fremtid, og håber at kunne forbedre sig løbende:

– Jeg tager det stille og roligt. Jeg har fået tre minutter i dag, og det er jeg selvfølgelig glad for, men jeg skal bare udvikle mig til træning og gøre det så godt som overhovedet muligt. Og hvis jeg kan udvikle mig der, så får jeg også flere spilleminutter, slutter Christensen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here