Alt i mens en flok håndværkere på sidelinien, eller tribuneren nærmere betegnet, er ved at udbygge sponsorernes faciliteter, er 11 hvidklædte spillere plus en håndfuld indskiftere inde på grønsværen ved at opbygge et mindre fort.

Byggeprojektet på den relativt grønne grønsvær har stået på, siden et stort dusin stribede fynboere i midten af maj 2010, sendte AGF ned i den næstbedste danske fodboldrække med et 3-0 nederlag i sæsonens sidste kamp.

Godt og vel tre måneder senere gæstede en flok stribede drenge og mænd fra Tingbjerg Aarhus Stadion, og et par timer senere sad hvepsene fra Brønshøj Boldklub i omklædningsrummet et 3-1 nederlag rigere.

 

Fra og med den dato, har De Hvii’e ikke været særligt gæstfrie, og sendt samtlige modstandere hjem igen med nederlag i bagagen. Værst gik det udover Hvidovre IF, som blev rundbarberet, tæsket gule og blå, nedsablet og rækken af endeløse floskler kan næsten inge ende få. AGF’s 7-1 sejr i den kamp, hører i øvrigt til blandt klubbens største sejre i historien efter indførelsen af det profesionelle fodbold.

Jeg kom fra, at AGF ikke har været særlige gæstfrie denne fodboldsæson. Indtil videre er 11 kampe på hjemmebanen blevet vundet, og dermed også samtlige hjemmekampe denne sæson, hvis man ser bort fra 1-0 nederlaget mod FC Midtjylland i pokalturneringen. Hvis man ligeledes ser bort fra det omtalte nederlag mod de midtjyske fårehyrder, så har AGF vundet deres 11 hjemmekampe med en samlet målscore på 35-9, og har såmænd heller ikke lukket mål ind, siden akademikerne fra Gladsaxe i slutningen af oktober 2010 hele tre gange bad Steffen Rasmussen om at hente bolden ud fra sit mål – det er nu fem kampe siden, han hentede de bolde.

 

Med fare for at følge i hælene på Jan Schouby og begå hybris, så ser AGF’s hjemmebanestatistik unægteligt ganske flot ud forud for en hjemvenden til Superligaen.

Måske er det også derfor, at spiludbydere ifølge Vesterbrohardcoreagf udlover odds 50 på, at AGF vinder guld i den kommende sæson, hvilket gør klubben fra Fredensvang til den femte største favorit til det eftertragtede guld.

 

Og det er ikke for at bygge yderligere hybris op, jeg nu nævner, at imens AGF har hentet ti point i forårets første fire kampe, har de tidligere forfølgere fra Vejle blot har hentet to point i tilsvarende kampe, hvilket i skrivende stund sender os 12 point foran den kedelige tredjeplads, hvor Vejle befinder sig. Og så er det endda med en kamp i baghånden mod Hvidovre…

 

Men alt dette er blot statistikker, tal og historisk fakta, og det kan mig bekendt ikke bruges til det store i fremtiden. Udover det giver grobrund for gisninger og håb om, at AGF kan forsætte med at tæske fjenden på El Communale

 

I de sidste fire hjemmekampe venter Fredericia(6), Skive(8), Næstved(9) og Vejle(3) i nævnte rækkefølge. I parantes er deres nuværende placering i ligaen nævnt.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here