AGF har måtte undvære et af holdets vigtigste offensive kort i de seneste to kampe. Stephan Petersen måtte nemlig udgå af kampen mod Kolding for halvanden uge siden, og har altså ikke været til rådighed mod FC Vestsjælland og senest mod FC Roskilde. Kantspilleren har påbegyndt træningen igen, og åbner for et comeback i weekenden:

– Jeg har trænet med i dag, og det gik helt fint. Nu må vi se hvordan det går til træningen i morgen, og så kan jeg måske være med i truppen lørdag, fortæller Stephan Petersen til AGFFAN.dk.

– Om ikke andet, så er jeg klar til torsdagens kamp på NRGi Park mod Fredericia.

8 KOMMENTARER

  1. Bevares han er vigtig, men han bliver meget vigtigere i Superligaen, hvor vi får mulighed for løbe kontra. Når modstanderne stiller sig ned og venter på os som de gør i 1. division, har han ikke teknikken til at åbne forsvaret og til at ligge afleveringerne. Men en glimrende spiller er han nu alligevel.

  2. Er slet ikke enig i din vurdering morten.. Stephan er da måske vores bedste til at udforder modstanderen 1 mod 1, og hans spark, er en kæmpe trussel, og han har da været en af de bedste AGF spiller i år selvom han næsten kun har spillet 90 min i alt. så da helt klart et kæmpe plus

  3. Bare han så ER klar og ikke forcerer noget, det ville jeg være træt af. Han skal skal være ordentlig fit før han er med igen. :)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here