Casper Sloth har i forårets første tre kampe startet på bænken, men i onsdagens kamp mod FC Roskilde viste trænerteamet det unge talent tillid, ved at have ham med i startopstillingen. En præstation som han slap godt fra, hvis man spørger ham selv.

– Jeg synes det gik fint. Det lykkes fint at holde fast i bolden og at få løbet nogle meter, fortæller Casper Sloth til AGFFAN.dk.

Den 19-årige AGFer startede på en uvant position i forreste linje bagved Peter Graulund, hvilket han var tilfreds med:

– Det har jeg det fint med. Jeg skal da ikke lægge skjul på, at det er på den centrale midtbane, at jeg er bedst, og der jeg helst vil spille. Når jeg spiller i front med Graulund, så falder det oftest mest naturligt, at jeg falder lidt ned som en offensiv midtbanespiller, imens han tager løbene i dybden.

Ærgerlig over brændt mega-chance

I 2. halvleg blev Casper Sloth spillet fuldstændigt fri af Peter Graulund, men den unge AGFer afsluttede lige på målmanden, hvilket vakte stor irration:

– Jeg ville gerne have scoret på den chance. Jeg kan selvfølgelig godt mærke at jeg mangler kamptræning og ikke er på 100 procent endnu, fortæller Sloth.

Men hvad så, hvis unge Sloth havde fået selvsamme chance sidste år, hvor han fik reglmæssig spilletid – havde han så sparket den ind?

– Nej, det vil jeg ikke sige. Det er klart, at der mangler noget i afslutningerne, og jeg kan godt mærke at jeg har siddet ude. Det tager lidt tid at komme helt op igen, slutter AGFeren.

Sloth udgik af kampen mod FC Roskilde efter 70 minutter, og en skanning i går afslørede, at det drejer sig om en lille forstrækning i højre baglår.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here