Det lignede et fortjent nederlag til AGF, da den tidligere AGF-angriber Dennis Høegh i det 88. minut havde bragt Viborg foran med 2-1, men med to overtidsscoringer fra Arhtur Sorin og Peter Graulund endte århusianerne med at hente endnu en sejr i en kamp som var decideret vanvittig.

Martin Jørgensen var første mand på scoringstavlen, da han efter 36 minutter bragte AGF foran på fornem vis med en afslutning fra kanten af feltet lagde bolden i en blød bue over Viborgs målmand Robert Veselovsky. Et flot mål af den tidligere landsholdsspiller, der igen i dag spillede en flot kamp. Føringen varede dog ikke længe, da værternes midtstopper Babajide Ogunbiy let headede bolden i mål efter meget tvivlsomt målmandsspil af Steffen Rasmussen

Efter pausen steg intensiteten yderligere, og begge hold forsøgte at angribe fra første færd. Peter Sørensen havde sendt Stephan Petersen på banen, der var en konstant trussel, og måske burde have scoret i dag efter en hurtig AGF-kontra.

Afslutningen på kampen blev noget af det mest vanvittige der er oplevet i 1. division. Først hoppede Peter Graulund hovedløst ind i værternes målmand Veselovsky, hvor AGF-angriberen slap med et gult kort, selvom en udvisning kunne have været forsvaret. Veselovsky fik længe behandling, og måtte på benene igen, da Viborg havde brugt alle tre udskiftninger.

Dennis Høegh fik i vinter ikke sin kontrakt forlænget i AGF, og han var godt på vej til at tage en grusom hævn overfor sin tidligere arbejdsgiver. To minutter før tid sparkede han resolut på et indlæg, og bragte Viborg i front efter tvivlsomt forsvarssspil af AGF.

Bedst som man troede at AGF skulle lide sit blot andet nederlag i sæsonen vendte tingene på hovedet. Først i det 92. minut, hvor Arthur Sorin scorede sit første mål i AGF-trøjen. Jørgensen slog et præcist frispark ind i feltet, hvor Sorin flot kunne udligne med hovedet.

AGFerne var dog slet ikke færdige, og da Viborg gav bolden op lagde AGF straks højt pres på værterne og med ild i øjnene jagtede de alle tre point. Viborg fik slået bolden ind i feltet, men AGFerne afværgede og satte en hurtig kontra igang. Aron Jóhannsson modtog bolden ved midten af banen, og satte flot sin direkte modstander, hvorefter han tog det lange løb ned mod Viborg-målet, og lagde bolden til rette for en fremadstormende Peter Graulund der let kunne prikke bolden ind i det tomme mål. Flot kontramål, som i den grad bør tilskrives talentet Jóhannsson.

Kampinfo
Kilde: AGFFodbold.dk.

Viborg FF – AGF 2-3 (1-1)
0-1: Martin Jørgensen (36’)
1-1: Babajide Ogunbiyi (40’)
2-1: Dennis Høegh (88’)
2-2: Arthur Sorin (92’)
2-3: Peter Graulund (93’)

Tilskuere: 3408

Advarsler:
Jonas Thorsen og Sune Kiilerich, VFF
Mark Howard og Peter Graulund, AGF

AGF:
Steffen Rasmussen – Arthur Sorin, Dan Thomassen, Mark Howard (71: Frederik Krabbe), Mikkel Kirkeskov – Jerry Lucena (46: Stephan Petersen), Kasper Povlsen, Martin Jørgensen, Søren Berg – Sanel Kapidzic (61: Aron Jóhannsson), Peter Graulund

27 KOMMENTARER

 1. Hvis nu bare de kunne lade være med at kaste lightere efter målmanden ville det have været en rigtig rigtig god oplevelse i Viborg! Nu er den bare god.

 2. – hva’ med Veselovsky ?? Som jeg så det kastede han en lighter tilbage imod tribunen og ramte afsnittet, hvor hovedsageligt børn og familier var placeret !

 3. Er det dig der bestemmer hvem der er AGF fans og hvordan man er AGF fan, Bjarne? Du taler om KÆMPE store AGF fans som følger holdet ude og hjemme og bruger mere eller mindre alle sine penge på at kunne støtte AGF.. Så din kommentar pisser mig mildt sagt en smule af.

  Idioten valgte at kaste en lighter op på vores afsnit med 1500 mennesker, hvor 1499 ikke havde gjorde ham noget som helst. Hvad fanden regner han så med der sker? At folk bare står og tænker “det er da fair nok at han vælger at kaste en lighter efter os’???

  Også lige når vi er kommet bagud 2-1 mod VIBORG…. Fuldstændig mangel på situationsfornemmelse og samtidig ekstremt uprofessionelt lavet. Jeg kan umuligt have ondt af sådan en klaphat.

  Han fik som fortjent efter min mening.

  • Du er satme en kæmpe knold hvis du mener det er ok at kaste noget som helst!
   Uanset årsag og hvem der startede i øvrigt!

 4. Til Freil:

  Din kommentar siger desværre en hel masse om dine værdier og holdninger og jeg må tilstå jeg har ikke andet end afgrundsdyb foragt for dig og dine slags.

  At i holder med GF giver jer ikke retten til at udnævne jer til fans, for så skader man sgu ikke klubben på den måde som i gør. Fjolser!

  • Jamen tillykke med det.. “Retten til at udnævne jer til fans”? Det har ALLE ret til at kalde sig. Der er ingen dommere som beslutter hvem der har ret til at kalde hvem for fans.

   Og hvis du ikke mener man kan have stor kærlighed til en klub, fordi man kaster en lighter efter en som lige selv har kastet en lighter på et helt udeafsnit hvor man selv står, så siger det mere om din hjerne end det gør om min.

   Kærlighed til klubben og hvor kort/lang ens lunte er, har ikke en skid med hinanden at gøre.

   At i gerne vil finde jer i, at en målmand som bliver betalt for at spille fodbold kaster en lighter op på jer, vel og mærke mens han er på arbejde, det er fair nok. Det er helt op til jer selv og det respektere jeg.

   At i så overhovedet ikke kan se, at mange mennesker kan blive ekstremt stødt og rasende over sådan en hændelse og giver ham tilbage det fatter jeg ganske enkelt ikke. Det keeperen gjorde var IKKE i orden, og det skal han føle når han begår sådan en bommert og jeg forstår slet ikke hvordan folk kan have ondt af sådan en idiot.

   Hvordan folk i øvrigt har skadet klubben ved at gøre de ting kan jeg ikke lige se. Kan derimod være at det hjalp klubben, i det deres målmand så ud til at blive rigtig usikker efter episoden. Et par minutter efter det skete ramte han da hvert fald en bold helt skævt som røg ud til indkast.

 5. Seriøst – AGF var så fucking ringe!! Vi rykker direkte ned, hvis spillet bliver bedre… Er ret frustreret over hvor ringe vi er – især mod Viborg FF til en “storkamp” i 1. division. Det er en kamp som alle AGF-spillere burde kunne sætte sig op til.

  Tror vi har et seriøst attitude/psykologisk-problem. Problembarn #1 er jo uden tvivl Dan Thomassen: “Nedrykning er ikke et tema”

  Ham og Sorin er jo helt væk på Høeghs mål. Hvorfor står de bare og ser på ham???

  Du skylder hele Århus en fadøl – hurtigst muligt!!!

 6. Håber virkelig deres målmand har brækket knæet! Kæmpe nar!! Fed stemning, bortset fra stole- og lighterkast.. Men målmanden skal opføre sig mere professionelt – narrøv! Men han er jo polak..

 7. Han gør vel umiddelbart ikke sig selv voldsomt populær da han stormer over og giver os fingeren umiddelbart efter Dennis’ mål..

  • Nej, klaphatten bad helt sikkert selv om drama og vores reaktion kan umuligt have undret sig.

   At nogle AGF fans sidder og forsvare ham dagen efter og mener at man ikke kan være fan fordi man er kommet med en modreaktion synes jeg er noget nært pinligt.

   • Det der er pinligt er sgu at du forsvarer “kast af ting” mod spillere eller andet. Er det dommeren næste gang? – For jeg tvivler sgu ærligt talt på at målmanden har haft en lighter med på banen…

 8. Målmanden var selv ude om det, og det ved han vist godt selv. Har aldrig i mit liv set så idiotisk en opførsel fra en spiller i Danmark. Det er ham, der skal holde hovedet koldt og ikke os fans, som er overtændte og har nerverne ude på tøjet.

  Desværre var der ingen, uden om os fans, der så hans fuckfingre og lighterkast, for havde dommeren set det, havde han helt sikkert fået rødt kort og en længere karantæne.

  • Så fordi målmanden er en klovn (og spillerne har i hvert fald ikke ngoetsomhelst investeret i en fodboldkamp, de er der jo bare for sjov….) så er det helt ok at smadre stadion og kaste med ting…

   • Når keeperen kaster en lighter op på os fans og giver os fingeren, ja, så er det i mine øjne i orden at han får tilbage.

  • Helt enig med Freil og co.
   Man ligger som man selv har redt! Han (Veselosky) dummer sig jo idiotisk meget da han kaster en lighter tilbage på fansene, og da han giver alle os fingeren.
   Jeg kan ikke se, hvorfor folk der bliver sure ikke er AGF fans… Jeg ved at nogle af de fans bruger, stort set, alle deres hårdt tjente penge på AGF.
   Så i Jeres øjne er man så hellere ikke en fan, da AB gæster NRGi Park, de bringer sig foran og deres målscorer, løber over til Speakers og tysser dem. Der ryger nogle (meget dyre) fadøl.

   Bare til sidst, kan i så ikke definere, hvad en “rigtig” AGF fan er???

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here