Med øjeblikkelig virkning forlader AGFs vellidte amerikaner, Benny Feilhaber, Aarhus og AGF. Det sker på den absolut sidste dag af det amerikanske transfervindue, hvilket naturligvis betyder, at Feilhaber vender hjem til USA. Han er blevet solgt til den amerikanske liga.

Transfersystemet i USA er en del anderledes. Klubberne i Major League Soccer, som ligaen hedder, kan efter planlagt rækkefølge få mulighed for at byde på spillere. Forrest i køen til Feilhaber er Chivas USA. AGF-sportsdirektør Brian Steen Nielsen er ked af det:

– AGF og dansk fodbold har mistet en stor profil. Vi ville gerne have beholdt Benny, og han ville for så vidt også gerne være blevet i AGF, men vi kunne desværre ikke matche det tilbud, han havde fra MLS. Da han under alle omstændigheder havde kontraktudløb til sommer, har vi vurderet, at det var bedst at lade ham skifte nu og på den måde få en mindre transfer ud af det, siger Brian Steen Nielsen til AGFs officielle hjemmeside.

Feilhaber har været en vigtig spiller for AGF gennem næsten to og et halvt år og har blandt andet været på det amerikanske landshold.

– Jeg er stolt over, at vi har haft en spiller af Bennys kalibers i vores trup, og at vi har bidraget til at få hans karriere på ret køl. Han var gået lidt i stå i Derby, da vi hentede ham til Aarhus. Mens han har været i AGF, har han generobret sin plads på det amerikanske landshold, og det tjener først og fremmest Benny selv til ære – men også AGF. Jeg vil gerne takke ham for indsatsen i den hvide trøje og ønske ham al mulig held og lykke med de nye udfordringer, siger Brian Steen Nielsen.

26-årige Feilhaber, der kom til AGF fra Derby, nåede at spille 58 kampe i den hvide trøje.

 

Foto: AGF

8 KOMMENTARER

  1. Han var væk til sommer alligevel pga. skatten og vi rykker med eller uden Benny, men når han var på toppen så var han outstanding desværre lidt for mange halvgode kampe på det sidste. Good Luck Benny.

  2. Satan og pik, jeg havde gerne set ham blive.. men skatten var ikke grunden, da den regel er ændret til at man kan forlænge perioden med 2 år.. Men altid noget, at de for en gang skyld har fået lidt penge for en spiller..

  3. Sportsligt er det noget skidt. Men økonomisk er det jo knaldgodt. Vi er kommet af med Nando, Dioh, Benny og Jakob inden for det seneste år. De er alle meget løntunge spillere. Vi har så fået Hjalte og Berg ind, så på den økonomiske side må man jo sige at Brian Steen har fået noget ekstra råderum til sommer når der skal hentes forstærkninger til suppen – for det skal der.
    Så må BSN bare gerne lige lave et par af sine sædvanlige trylletricks og få nogle seriøse profiler til Århus, så vi kan få mættet vores succes-hunger!

  4. Det er vigtigt nok at få nogle kroner for ham, men jeg tror sgu ikke, det er megasmart sportsligt. Det kan godt være, vi har mange klasse midtbanespillere, men de bliver jo konstant skadet.. Derfor er bredden vigtig, og den sænker vi nu. Hvem starter inde i dag??

  5. Fantastisk afsked med ham igår. Benny har spillet skidt i perioder, men hold kæft hvor har han også gjort det godt. FEDT

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here