Efter en yderst dramatisk afslutning blev Viborg i dag besejret på udebane. Stemningen blandt AGF-fansen nåede kogepunktet efter de to overtidsscoringer, og fra sidelinjen kunne Peter Sørensen se sit mandskab have alle de berømte marginaler med sig i slutfasen.

– Det var hektisk, og det er den slags, der sker i slutminutterne, når man sender en lang bold ind i feltet. Det skete også i Slagelse – og denne gang var det os, der nød fordel af det med Sorins scoring, sagde cheftræneren efter kampen til AGFFodbold.dk.

– Og så ved vi, at en del af begrundelsen for, at Aron er med, er, at han er lynhurtig. Vi vidste, at han kunne blive farlig i kontrafasen, men at han udviser så stor en rutine i så afgørende en situation var overraskende. Han løber og holder øje med Peter, trækker målmanden til sig, hvorefter han spiller Peter fri til scoring. Er det vanskeligt? Måske ikke isoleret set, men det ekstreme tidspunkt gør det vanskeligt at bevare roen. Det gør Aron, og han modstår også fristelsen fra at gå selv og blive matchvinder. Det er flot, sagde Peter Sørensen.

– Både i 1. og 2. halvleg bliver der gået til den. Spillerne giver sig fra først til sidst. Det er ikke alt, der sidder i skabet, men jeg er godt tilfreds, slutter Sørensen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here