Efter en række sløve fanpræstationer viste AGF-fansne igen tænder, da man lørdag besøgte Viborg. Hundredvis af AGF’ere havde taget turen til domkirkebyen, og selvom enkelte personer efter viborgensernes føringsmål begyndte at kaste ting på banen, så synes AGF-spillerne stadig opbakningen som helhed var noget helt specielt.

– Opbakningen var fantastisk. Selvfølgelig er det ærgerligt, at de begynder at ødelægge tingene og smadrer stole. De har selvfølgelig været frustrerede over hvad de så på banen, men det retfærdiggør jo ikke hærværk. Når det er sagt, var opbakningen fantastisk, sagde Peter Graulund efter kampen til Århus Stiftstidende.

Også holdkammeraten Søren Berg var tilfreds med støtten.

– Det er selvfølgelig ærgerligt, at der er nogle enkelte, der ikke kan opføre sig ordentligt, men sådan ved man også, at det er, når man har oplevet det mange gange. Jeg vil nødigt sige, at det er en del af fodbolden, men det har været sådan i mange år. Det var en super opbakning, sagde Søren Berg.

2 KOMMENTARER

  1. Stolekast osv. var særdeles uheldigt, men jeg nægter at lade dette ødelægge den fantastiske fanpræstation vi var vidner til i Viborg i går.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here