AGF meddelte inden lørdagens kamp mod Viborg, at Feilhaber forlader klubben til fordel for den amerikanske lige, MLS. Salget betyder ifølge AGFFAN.dks oplysinger en årlig løn-besparelse på ca. 3 millioner, hvilket naturligvis luner i AGF’s budget. AGF-sportchefen erkender, at forspringet i 1. division har haft stor indflydelse på afgangen.

– Hvis ikke vi havde haft 12 point ned og en kamp i hånden i forhold til konkurrenterne, så havde vi ikke solgt ham nu, det er helt sikkert, siger Brian Steen Nielsen i søndagens udgave af JP Aarhus.

– Det var overraskende, at han ikke var mere interessant efter VM. For det er i landskampene, at folk ser ham. Jeg tror ikke, der er ret mange uden for Danmark, der ser dansk 1. division. Jeg tror, at han bliver solgt til USA, fordi de kender ham og hans profil derovre,  siger sportschefen.

– Vi taber ikke på salget af ham. Vi laver en stor besparelse, siger Brian Steen Nielsen.

 

1 KOMMENTAR

  1. Jeg nægter simpelthen, at tror på at jeres oplysninger er rigtige. Fin artikel, men jeg tror næppe, AGF kun har tilbudt Feilhaber 50% af hans tidligere løn eller endda mindre.

    AGF rykker op i superligaen igen og selvfølgelig har klubben ikke særlig mange penge. Men Feilhaber er om nogen en større profil end Hjalte Bo og han får over 2 mio om året. Så at gå 50% ned i løn, tror jeg ikke på.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here