Den nuværende SC Freiburg-spiller Tommy Bechmann kan meget vel vende hjem til Danmark til sommer, hvor hans kontrakt med tyskerne udløber. AGFFAN.dk har taget en snak med angriberen om hans fremtidsplaner.

Efter flere måneder med en skade i menisken er Tommy Bechmann endelig tilbage på træningsbanen i Freiburg. Aarhus-drengens fremtid er stadig uklar:

– Jeg ved ikke hvad der skal ske til sommer. Det hele er stadig åbent, og der er ikke noget på plads endnu, siger Tommy Bechmann til AGFFAN.dk.

AGFFAN.dk spurgte ind til om Bechmann helst vil fortsætte i Tyskland eller vende hjem til Danmark. Hertil svarede den 29-årige angriber:

– Det kommer an på hvad der er af muligheder omkring det sportslige. Om det er 1. eller 2. Bundesliga og hvad det er i Danmark, siger Bechmann.

Tommy Bechmann er tidligere blevet koblet sammen med et skifte til AGF, og hovedpersonen afviser heller ikke aarhusianerne:

– Lige nu, så er AGF interessant, selvfølgelig er de det, slutter den tidligere AGF’er, esbjergenser og VfL Bochum-spiller.

Iøvrigt afslører Tommy Bechmann, at familien til sommer flytter til Aarhus, hvor hans søn skal starte i skole. Familien er i øjeblikket ved at bygge et nyt hus i Aarhus-området.

Foto: Michael Heuberger

14 KOMMENTARER

 1. Hvad satan skal vi bruge den halvskadede gamle mand til?? Køb ham det store skur fri i Køge istedet – eller David Boysen i Lyngby – en spiller uden skadeshistorik, taaaaaaaak!!!!!!!!!!!!!!! (Hvem det så end bliver kommer der jo en skade stort set når blækket er tørt på kontrakten

  • De spillere du nævner er jo så uden historik i det hele taget, Tom ;) Jeg tror, vi skal tro lidt på Sanel som den unge angriber, og så få noget kvalitet ind til startopstillingen, og her ville Bechmann være en fin løsning. Problemet er skaderne, men i forhold til at finde en spiller med en vis kvalitet, så tror jeg det er nødvendigt at satse lidt. Du finder ikke mange udlandsproffer i deres bedste alder, som gerne flytter til en oprykkerklub i Danmark…

 2. Er det ikke lidt modstridende, at han siger, at han måske bliver i Tyskland, men flytter til Aarhus til sommer? Med mindre han er indstillet på at have enormt langt til arbejde, så skifter han da til en superligaklub (formentlig AGF).

 3. Er enig med Tom her. Manden har en skadesperiode der er omtrent ligeså stor som den periode han ikke er skadet i. Hellere hent en ung gut der kan udvikles på.

 4. Nej tak ! Vi behøver ikke flere gamle spillere, som konstant vil være skadet. Lad os nu få hentet en ung spændene spiller, som på sigt kan udvikle sig til noget rigtig stort !

 5. Derudover tror jeg, at Bechmann vil passe godt ind i Peter Sørensens tankegang og spillestil. En hårdtarbejdende, klog og (må man gå ud fra, efter hans mangel på spilletid i det tyske) sulten spiller. Hvis han kan erhverves for en rimelig penge, så synes jeg vi skal skrive med ham.

  • Hmmmm men en der har været ude så langt tid som Tommy-boy er jeg altså ikke lun på……………. Ja, ja så lad gå men han skal fandme levere varen før jeg er tilfreds dvs. minimum 10 kasser PLUS det løse og nul skader!!!!

  • Lige præcis Berg leverede jo varen på et højt niveau, spillede(lavede assist og ligefrem) afgjorde kampe for RFC. Han var det helt rigtige indkøb til 1 div. – næste år snakker vi suppen. Tommy står overfor sin sidste kontrakt og med mindre Sanel bliver fodret med vækstfremmer, endnu mere talent og selvtillid inden den tid har jeg svært ved at pege på hvem det er der skal lave vores mål. Det er en goalgetter, en boksspiller en rigtigt forward vi skal have , ikke en omskolet kant der vil hjem og følge ungerne i skole hver dag.

 6. Det ville selvfølelig være bedst hvis vi fik en ung spiller, som samtidig også kan lave mål – Men et klub som lige er rykket op fra 1. division er ikke det mest attraktive for de gode unge spillere. En spiller som Tommy Bechmann ville være fin nok, for i næster sæson handler det kun om én ting: overlevelse. Og jeg tror Bechmann kunne bidrage med en del for at nå det mål.

 7. Ellers tak ! Tommy er en super fin fyr, men han er hverken angriber, eller i en alder der er brugbar for den udvikling jeg personligt ser AGF gennemgå som trup, indenfor de kommende år. Hvis vi skal lege med, så skal vi købe ungt, talentfuldt, og opbygge en trup der kan slås med i toppen !

  Lad bare bif og kbh slås om de største navne i ind og udland, så napper vi det unge guld !

  All in på U21 spillere i alle kæder !

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here