I lørdags blev den tidligere midtbanespiller i AGF Benny Feilhaber solgt til den amerikanske fodboldliga. Det er stadig uklart hvilken klub Feilhaber skal repræsentere, da alle klubber får lov til at byde på midtbanespilleren.

Selvom Benny Feilhaber forlader AGF og Aarhus, så vil han stadig have et blå-hvidt hjerte. Tiden i klubben har været fantastisk for amerikaneren med brasilianske rødder:

– Jeg har haft en god tid i Aarhus, og jeg vil altid elske at se tilbage på min tid her. Jeg er sikker på, at de rykker op i den bedste række, og jeg ønsker dem alt godt i fremtiden. Jeg vil være AGF-fan resten af mit liv, siger Feilhaber til mlssoccer.com.

Benny Feilhaber nåede at spille 58 kampe for AGF. Han kom til AGF i 2008 fra Derby County.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here