Mark Howard har været fast inventar i den midterste del af forsvaret i AGF gennem sæsonen i 1. division, og med sin vindermentalitet og evige fight har han sat sit tydelige præg på holdet. Torsdag aften møder AGF så Peter Sørensens tidligere mandskab, FC Fredericia, på hjemmebane, og denne kamp bliver uden Howards deltagelse.

Ifølge DBU har Mark Howard karantæne i midtugens kamp, idet han fik en advarsel i lørdagens drama i Viborg. Om dette giver chancen til Frederik Krabbe, Anders Kure eller en helt tredje i forsvarskæden vides ikke, men uanset karantæne eller ej ville Mark Howard ikke have deltaget i Fredericia-kampen, da han døjer med hovedproblemer.

– Jeg fik en mindre hjernerystelse i kampen, og jeg kastede op flere gange bagefter, siger Howard til spn.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here