I sommeren 2009 snuppede FC Midtjylland guldfuglen Victor Fischer fra AGF. I dag har den blot 16-årige angriber skrevet en 3-årig kontrakt med storklubben Ajax Amsterdam. Skiftet skal angiveligt give 10 millioner kroner til FC Midtjylland.

Oprindeligt ville AGF ifølge AGFFAN.dk’s oplysninger gerne underskrive en kontrakt med Victor Fischer i 2009 – dog ønskede man ikke at gøre ditto med storebroren Magnus Fischer. Derfor slog FC Midtjylland til på det rette tidspunkt og signede med brødreparret.

Udover Ajax Amsterdam har andre storklubber, såsom AC Milan, været interesseret i den målfarlige Victor Fischer. I Ajax vil Fischer blive klubkammerat med de to danskere Christian Eriksen og Nicolai Boilesen.

Foto: Scanpix

7 KOMMENTARER

  1. Hvad får AGF i kompensation? Jeg mener, at vi har krav på et beløb for vores udvikling af ham fra han var 12 år, og han spillede jo i AGF til han var 15 år.

  2. Hvorfor skulle AGF få nogle former for kompensation? Vi ejer ikke Victor Fischer, da vi ikke skrev kontrakt med ham.

  3. Så vidt jeg har forstået er det et krav fra Fifa, at klubber får “Kompensation for træning og udvikling”, som det hedder. Fx fik Odder penge, da Bo storm skiftede til heerenveen og Hammel fik penge, da Leon Andreassen skiftede til Werder Bremen.

  4. Vi fik i øvrigt også kompensation fra FCM, da Viktor skiftede dertil, så lidt har vi da under alle omstændigheder fået ud af det…

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here