Det lå lige til højrebenet, at amerikanske Benny Feilhaber, der lørdag indgik en kontrakt med den amerikanske liga Major League Soccer, ville blive draftet til klubben Chivas. Sådan ser det dog ikke ud til at gå, eftersom der her sent tirsdag/tidligt onsdag var deadline for Chivas USAs beslutning.

Feilhabers agent Lyle Yorks skriver således på sin twitter:
– Chivas takkede nej lige til deadline. Jeg er ked af det Chivas-fans. Jeg holder jer opdateret på, hvad der udspiller sig.

Det amerikanske system er opbygget, så en spiller bliver solgt til selve den amerikanske liga, hvor klubberne så får lov til at “vælge” vedkommende efter et nøje opgjort system med første-, anden-, tredjevælger osv. Her havde Chivas førstevalget.

Tidligere i ugen udtalte den amerikanske klubs manager, Robin Fraser, at det kunne blive besværligt at hente Feilhaber pga. den 26-åriges løn, der angiveligt ligger tæt på MLSs lønloft. Det vil sige $335,000. Klubberne har nemlig et samlet lønudgiftsbudget på 2,6 mio. dollars. Det skriver det amerikanske Goal.com

Philadelphia Unionss manager, der råder over andetvalg, har offentligt meldt ud, at klubben ikke vælger Feilhaber, hvis Chivas takker nej. Det siger han til Philadelphia Daily News.

Tredjevalget ligger hos New England Revs, som flere danskere måske kender, der netop har signet Rajko Lekic og angiveligt gemmer en ny midtbanespiller til sommerens transfer-vindue. Derfor ser det ud til, at Feilhaber havner hos enten Houston (4) eller Toronto FC (5).

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here