I sidste uge blev den tidligere AGF-spiller Benny Feilhaber solgt til den amerikanske liga MLS. Men hovedpersonen selv, Benny Feilhaber, vidste ikke hvilken klub han fremover skal tørne ud for, da man i USA benytter sig af et særligt allokeringssystem. 

Feilhabers nye klub er dog på plads nu. New England Revolution har valgt at hente midtbanespilleren, eftersom både 1. og 2. vælgerne, Chivas USA og Philadephia Union takkede nej.

New England Revolution kan dog trade den tidligere AGF’er til en anden amerikansk klub, så det er stadig uklart om Benny Feilhaber kommer til at repræsentere Revolution, der fornyligt hentede danskeren Rajko Lekic. Ifølge amerikanske medier skulle Houston Dynamo være interesseret i Feilhaber. Det meddeler AGF på deres hjemmeside.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here