I morgen møder AGF Peter Sørensens tidligere klub, FC Fredericia, på NRGi Park – et hold man har mødt i to træningskampe i opstarten. Fredericia ligger placeret solidt midt i rækken uden chance for oprykning eller risiko for nedrykning, og Thomas Thomasberg som nu står i spidsen for holdet spår en svær kamp i Aarhus.

– Vi kan naturligvis godt tabe opgøret i Aarhus, men det bliver ikke på baggrund af en indsats, som den i søndags, siger FC Fredericias cheftræner til Vejle Amts Folkeblad.

– AGF er klasser over de øvrige hold i rækken, og 11 sejre i 11 hjemmekampe taler sit tydelige sprog. De råder over mange dygtige spillere, og har i det hele taget et rigtig godt hold, siger Thomas Thomasberg.

– Vi matchede dem fint i to kampe i opstartsfasen, og selv om det bliver anderledes i en tællende kamp i Aarhus med mange tilskuere, er jeg overbevist om, vi yder god modstand, siger cheftræneren.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here