Da Brøndby IF den 10. april gæstede OB, blev gæsternes Michael Krohn-Dehli udvist på direkte rødt kort efter ca. en halv times spil.

Kampens dommer, Michael Svendsen, har dog siden indrømmet, at udvisningen måske ikke var helt berettiget, da forseelsen burde være takseret til et gult kort. Det gav DBU’s disciplinærudvalg dommeren ret i, og satte dermed Krohn-Dehlis 30 strafpoint ned til blot seks. Men i samme ombæring blev midtbanespilleren tildelt 28 ekstra strafpoint for upassende sprogbrug over for kampenes dommere.

Den situation finder Peter Graulund aldeles grinagtig:

– Jeg synes, at situationen omkring Krohn-Dehli er en kæmpe joke. Dommeren skal have stor ros for at indrømme sin fejl, for det er virkelig sjældent, at dommerne gør det. Det er dejligt, at de begynder at være lidt menneskelige, og det er også stort og fint, at man annullerer Krohn-Dehlis røde kort, der er givet efter en fejl, men her burde sagen være lukket, siger Graulund til bold.dk.

Graulund har selv tidligere modtoget strafpoint fra DBU’s disciplinærudvalg, efter at have udtalt sig i negative toner omkring dommere. Men den slags mener han, hører han med til sporten:

Man kommer med nogle udbrud og sviner nogle forskellige mennesker til, når man er blevet smidt ud efter en fejldom. Sådan er fodbold, og det er decideret pinligt, at man næsten skal straffes hårdere for at have sagt noget i affekt og frustration over, at dommeren har lavet en fejl, som han har indrømmet, fortæller han til hjemmesiden.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here