AGF’s frie fald i tabellen i klubbens seneste sæson i Superligaen vil blive husket i mange år frem, og i denne sæson kan man – ved at kigge lidt mere nord på – finde en klub der er i nogenlunde samme situation… og så alligevel ikke, mener Lynge Jakobsen.

AaB’s sportschef mener nemlig ikke, at de to klubbers situation tåler sammmenligning.

– Vores situation er mere end 100 procent anderledes fra AGF ‘s. Vi kunne se spøgelset i oktober, fordi vi var der i bunden. Vi kunne agere i transfervinduet. AGF kunne først se det i slutningen af april, eller hvornår det nu var, og så kunne de ikke gøre en skid og rykkede ned. Vi har haft mulighed for at agere anderledes end AGF , og det har vi gjort, siger Lynge Jakobsen til tipsbladet.dk.

AaB indtager pt. pladsen som bundprop i Superligaen, og med kun otte runder igen skal klubben snart til at have point på kontoen, hvis den ikke skal lide samme skæbne som AGF.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here