AGF har forsat deres suveræne pointhøst i foråret i 1. division og er nu syv point foran nr. 2 og 12 point foran nr. 3 inden morgendagens runde.

Opskriften på AGF’s succes er ifølge cheftræneren Peter Sørensen ganske simpel:

– Nu har vi gået et langt stykke af vejen, og det er gået godt, fordi vi er omhyggelige, når vi træner, og forberedt til når vi spiller. Det har givet os de 52 point, vi har. Det bliver også opskriften vi skal følge resten af vejen, indtil det er afgjort, fortæller han til tipsbladet.dk.

I løbet af foråret har flere unge også fået chancen på AGF’s bedste mandskab, én af dem er Mikkel Kirkeskov, som har erobret en stamplads på venstreback i lyset af Adam Eckerleys skade. Men blot fordi AGF fører ligaen komfortabelt, skal vi ikke forvente at se et talenthold på banen fremover.

– Det er godt for de unges fremtid at få spilletid, men de får ikke bare foræret chancen, fordi vi ligger pænt til i tabellen. Hvis vi begynder at lave den slags narrestreger, så er der risiko for, at der sker det samme, som der skete i Vejle sidste år, pointerer Peter Sørensen overfor tipsbladet.

Når AGF imorgen tager imod FC Fredericia klokken 13:45, er Peter Sørensen dog nødt til at rokere lidt på holdet i forhold til seneste kamp, da Mark Howard sidde ude med både skade og karantæne, dermed ser det ud til at Frederik Krabbe, skal starte inde, hvilket han også selv tror på, ifølge tipsbladet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here