AGF ligger på nuværende tidspunkt placeret lunt i tabellen idet holdet – endda med en kamp i baghånden – er 12 point foran Vejle på tredjepladsen. AGF’s cheftræner lægger vægt på, at mandskabet skal holde fuldt fokus indtil oprykning er endeligt sikret.

– Allerede da vi havde spillet tre-fire kampe blev jeg spurgt, om det her ikke bare ville blive en direkte march op i Superligaen. Nu er vi gået et langt stykke af vejen, og det har vi gjort godt, fordi vi er omhyggelige til træning og godt forberedte til kampene. Og det bliver den samme opskrift, vi skal følge resten af sæsonen. Det er et kedeligt svar, men derfor kan det jo godt være rigtigt, siger Peter Sørensen til JP Århus.

– Jeg prøver ikke ret meget af. Det er med at slå til, når muligheden opstår. De unge får ikke bare chancer foræret, fordi vi ligger godt til i tabellen. Hvis vi begynder at lave den slags narrestreger, så er der risiko for, at der sker det, som skete i Vejle sidste år, hvor resultaterne svigtede, siger Peter Sørensen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here