I sidste sæson stod Peter Sørensen i front for FC Fredericias mandskab i 1. division, og nu er han så cheftræner i AGF, når Fredericia gæster NRGi Park. FC Fredericia har med en midterplacering ikke præsteret nær så godt som det var tilfældet under Peter Sørensen i sidste sæson, og AGF’s nuværende cheftræner mener således heller ikke, at Fredericia skal gøre sig forhåbninger om en topplacering.

– Det er som forventet. Spillerne leverede langt over evne i sidste sæson, og det har selvfølgelig pustet til nogle forventninger i Fredericia, og fået folk til at tro, at det er en klub, der har superliga-potentiale her og nu. Men du leverer ikke så markant over evne to sæsoner i træk, så ret beset er klubbens nuværende placering og præstationerne i denne sæson et retvisende billede på holdets reelle styrke, lyder det fra Peter Sørensen.

– Fredericia har et godt hold, men så heller ikke mere. Som jeg ser stillingen, så viser den meget godt det styrkeforhold i rækken, man på forhånd kunne have forventet. Det er egentlig kun Brønshøj, der ligger »forkert« placeret, og stor cadeau til dem for det. De har lavet en bytter med Viborg. AGF, HB Køge, Vejle og Viborg var på forhånd de fire hold, jeg ville have sagt, skulle kæmpe om oprykning. Fredericia kan ikke forlange at ligge højere placeret, siger Peter Sørensen til Århus Stiftstidende.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here