Den tidligere AGF’er Martin Mikkelsen er med i truppen når FC Fredericia i dag gæster NRGi Park. Den teknisk dygtige spiller glæder sig bl.a. til at vise sig frem på sin tidligere hjemmebane.

– Kampen mod AGF kommer på et rigtig godt tidspunkt,  så vi hurtigt kan få vasket den dårlige præstation fra Skive kampen af os. Vi kan drage til Århus og spille frit, da der ingen pres er på os i den kamp. De er klart det bedste hold i rækken, og med elleve sejrer hjemme ud af elleve mulige, så kan vi kun overraske. Men når det så er sagt, så ser jeg også vores muligheder for at tage noget med hjem fra Århus, da vi nok skal komme frem til chancer i kampen. Tiden vil så vise om vi er skarpe nok i situationerne, hvis vi er det, så vinder vi kampen! Derudover skal vi stå kompakt, og det vil være dumt ikke at tage lidt hensyn til AGF, siger Martin Mikkelsen til Fredericias hjemmeside.

– De har skiftet meget ud på deres hold, siden jeg spillede i AGF, men jeg kender stadig nogle stykker på holdet, samt folk der er tilknyttet holdet, så det bliver en fed kamp, især også på grund af opmærksomheden og setuppet. Derudover bliver det sjovt at vise dem, at jeg stadig kan spille fodbold, siger Martin Mikkelsen.

1 KOMMENTAR

  1. “Derudover skal vi stå kompakt, og det vil være dumt ikke at tage lidt hensyn til AGF, siger Martin Mikkelsen til Fredericias hjemmeside.”

    Ja-tak. Ta’ venligst lidt hensyn til AGF.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here