Flere AGF’ere har for nyligt været i medierne med den indstilling, at oprykningen skal være matematisk sikker før AGF-holdet læner sig tilbage. Peter Graulund er dog ikke så bange for at sige, at oprykningen ligger lige til højrebenet.

– Det vil altid være farligt at sige, at vi selvfølgelig rykker op, for der er altid noget, der hedder matematisk sandsynlighed. Men der er altså også noget, der hedder almindelig sund fornuft, og lige nu er der ikke noget, der kan forhindre os i ikke at rykke op. Vi har et rigtig stærkt hold og er dygtige spiller for spiller, siger han.

– Selvom vi ikke har spillet prangende i forårets fire første kampe, har vi alligevel fået 10 point, og det vil overraske mig meget, hvis vi ikke rykker op. Kikser vi, vil det være en endnu større katastrofe, end da vi rykkede ud af Superligaen, siger Graulund til bold.dk.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here