Torsdagens smalle sejr over FC Fredericia var ikke nogen stor oplevelse for de tilstedeværende på NRGi Park. Et hurtigt mål af Peter Graulund så ellers ud til at skulle være starten på en AGF-dominans, men resten af kampen var blot rodet og uden den store gnist.

TV2sport.dk har dog alligevel fået lavet et fint sammendrag med højdepunkter fra kampen, mens AGF-Foto igen har været på plettet og produceret et billedgalleri derfra.

2 KOMMENTARER

  1. Højdepunkter? Ha!

    Der var i alt to højdepunkter i den kamp. Et helt og to halve. Det hele var selvfølgelig Graulunds scoring til 1-0 der gav løfter om mere. Og så var der to halve højdepunkter. Det ene halve var Fredericias næsten farlige forsøg i første halvleg. Og så da dommeren fløjtede af. Endelig blev vi befriet for at se på den omgang uinspireret losseri.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here