I går fik Emil Scheel i kampen mod Fredericia sin deubt for AGF. Midtbanespilleren kom egentlig bare til Aarhus for at studere, og det blev så kombineret med træning i AGF. Men efter årsskiftet blev 21-årige Scheel rykket op i A-truppen, og i går blev det så altså til den første kamp på AGF’s førstehold. Hans kontrakt løber ud til sommer, men debutanten håber på en forlængelse.

– Jeg bliver i Aarhus, hvor jeg har mine studier, og mit helt store ønske er selvfølgelig at blive i AGF. Jeg vil utrolig gerne blive, men det må jeg snakke med Brian Steen Nielsen og trænerteamet om, sagde Emil Scheel efter gårsdagens kamp til Stiften.dk og fortsatte om denne.

– Det var fantastisk. Det er noget jeg har kæmpet for længe, og jeg er tilfreds med min indsats. Jeg kom ind på venstrekanten, som ikke er min favoritplads, men en af mine styrker er, at jeg kan spille de fleste pladser på midtbanen og frem. Jeg er rigtig glad for at få chancen. Det betyder meget for mig, sagde Emil Scheel, der på det seneste også har høstet succes på klubbens andethold, hvor det er blevet til flere scoringer.

Det blev ikke til nogle mål fra Scheel i debuten, selvom han forsøgte sig et par gange. I den forbindelse fik han dog stiftet bekendtskab med AGF’s fans, som sang flere sange ned mod midtbanespilleren med klar hentydning til en vis svensk navnebror med hang til ballade og snitten i træ.

– Det var specielt og en stor oplevelse. Jeg blev også mobbet lidt, da jeg skød forbi, hvor der var flere, der råbte Emil fra Lønneberg ned til mig. Jeg har hørt den før, men det er sgu meget sjovt. Det var en stor oplevelse, og der er ikke mange klubber, der kan prale af at have et publikum som AGF, sluttede Emil fra AGF.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here