I skærtorsdagskampen mellem AGF og FC Fredericia var der blevet plads til Frederik Krabbe på højreback. Den unge spiller har ellers været ude i lang tid – først med en skade og så som bænkevarmer. Cheftræner Peter Sørensen har nemlig foretrukket både Jerry Lucena og Arthur Sorin som startere. Frederik Krabbe selv vil ikke kommentere på sin fremtid.

– Det har jeg ingen kommentarer til. Der er forskellige ting at tage hensyn til, var Krabbes svar, da Århus Stiftstidende spurgte, hvor han spiller næste sæson.

Da Krabbe var blot 17 fik han debut på AGFs førstehold, og han har spillet et utal af kampe for det ægte Byens Hold. Nu ser det dog ud til, han enten skal vænne sig til livet som reserve eller finde en anden klub. Om ikke andet lunede det med spilletid i torsdagens 1-0 sejr.

– Det var dejligt endelig at få noget spilletid fra start af. Det har jeg glædet mig til. Det gik fint, og jeg faldt fint ind i spillet. Vi står rimelig kompakt nede bag i, og vi holder nullet, så det kan vi være tilfredse med, fortæller han, der dog ikke ved, om han er købt eller solgt til mandagskampen i Gladsaxe.

– Det er klart at man får blod på tanden, når man endelig spiller. Jeg har bare ventet på min chance, så jeg er også glad for, at jeg gjorde det fint. Nu må vi se til næste kamp. Der bliver skiftet en del ud på holdet lige nu på grund af det pressede program, men det er ikke til at sige, om jeg spiller næste gang.

1 KOMMENTAR

  1. Vi er mange der krydser fingre for at en mand med klubhjerte og fighter egenskaber som Jan Halvor og Tøfting får den fortjene forlængelse.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here