AGF spillede i går mod FC Fredericia i egen hule. Kampen endte med en 1-0 sejr til aarhusianerne, der dog havde gemt det flotte spil. Det var ikke en køn kamp, hvilket tilskuerne også markerede med en pibekoncert i slutningen af kampen. Cheftræner Peter Sørensen var ikke glad for pibekoncerten fra hjemmepublikummet. I stedet roser han spillerne:

– Derimod er jeg ganske imponeret af, at spillerne kan blive ved med at leve op til de forventninger og krav om at vinde hele tiden, som det har været tilfældet i denne sæson. Derfor synes jeg også, at pibekoncerten fra tilskuerne i slutfasen var utidig, siger Peter Sørensen til Ekstra Bladet.

– Der var flere ting, som vi måske burde have gjort anderledes mod Fredericia. Men vi havde hele tiden kontrol over tingene – og jeg synes, at det er defensiv klasse, at vi kun lader dem komme frem til to halve chancer, siger Peter Sørensen.

AGF er i øjeblikket suveræne i 1. division. Klubben ligger på en 1. plads med 14 point ned til Vejle og 3. pladsen. Hertil har Vejle endda spillet en kamp mere.

2 KOMMENTARER

 1. En sejr er en sejr uanset hvor kønt det er.
  Jeg synes også der går lidt arrogant Barca-fan i den, hvis man ikke kan glæde sig
  over 3 point men skal pifte af holdet for manglende mål.

 2. Det er selvfølgelig i orden med et stykke professionelt arbejde. Men det var dæleme kedeligt. I den nuværende situation spiller man vel også for at trække nogle tilskuere. Der er jo ikke den store spænding om oprykning eller ej længere.
  Og så er der jo ikke helt forståeligt, at spillere som Krabbe og Sanel ikke spiller med det hvide ud af øjnene for kontraktforlængelse og en plads i truppen næste år.
  De fleste lignede nogen, der var på vej til påskefrokost.
  I har kun været i gang med kampe siden 18. marts. Og der er 8 kampe til sommerferie. Der er stadig for mange pomadedrenge i truppen, der ikke har attituden til at blive til noget som helst andet end vellønnede reserver i 1. division. Pinligt at det er “gamle mænd” som Graulund og Martin, der lige løber de ekstra meter i går.
  3 point var OK. Og vejret var for godt til pibekoncert. Man skulle jo nødigt bruge mere luft end flertallet af spillerne.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here