For en uge siden blev det officielt, at Benny Feilhaber forlader AGF. Afgangen har efterladt et hul på midtbanen, hvor AGF-holdet nu er én klassespiller fattigere. Dette hul skal dækkes, mener AGF’s sportschef.

– Vi har sagt farvel til dygtig spiller i Benny Feilhaber, og det betyder, at vi skal have en rigtig dygtig ind i truppen i stedet for. Det skal der være plads til i budgettet, ellers er vi for sårbare, siger Brian Steen Nielsen til JP Aarhus.

– Det gælder om at forberede sig til transfervinduet bedst muligt, og det arbejder vi på. Under alle omstændigheder er vi som klub attraktiv i forhold til spillere, hvis der opstår muligheder, siger Brian Steen.

Foto: AGF

13 KOMMENTARER

  1. Lyder spændende. Man må gå ud fra, at det er en spiller til kanten? Hjalte Bo, Jørgensen, Povlsen og Sloth til den centrale gør vel, at det bliver en ny kant eller måske en angriber. På denne beskrivelse passer netop en type som jo rent faktisk ind…

  2. Ja. Men jeg har lige ét sprøgsmål. Er der nogen der har set ham i kamp det seneste års tid? Fordi nok spiller han i det store udland, og var god da han forlad Danmark, men er han stadig det. Jeg ved det ikke..

  3. Det lugter lidt af, at BSN allerede har én på plads. Om det så er Bechmann, ved jeg ikke – og jeg ved heller ikke, om jeg håber det.

  4. Jeg er også i tvivl om Bechmann. Har ikke den fjerneste anelse om, hvad han kan idag. Man kan håbe på at han, ligesom Jakob Poulsen, bare lige skal igang igen.

  5. Derudover kunne flere af nedrykkernes spillere være spændende signinger. Hvis Randers rykker ned er Beckmann og Lorentzen helt oplagte, det samme gælder egentlig deres unge svensker (Ham jeg ikke kan huske hvad hedder). Hvis Esbjerg rykker ned, er der ligeledes flere spillere, det samme gælder Aab, FCN og Lyngby for den sags skyld.

    • Helt enig! De hold du nævner har alle en masse dygtige midtbanespillere. Hvis deres respektive klub skulle rykke ned er jeg ikke sikker på, at folk som Beckmann og Lorentzen fra Randers eller Anders Due fra AaB ønsker at følge med ned. Der bør være spillere med kvalitet, der ønsker superliga i stedet for 1. div.

  6. Nu skal man selvfølgelig tage den slags med et gran salt, men brugeren SnurreSnup på gf-forum siger følgende i denne tråd http://www.gf-forum.dk/index.php?page=Thread&threadID=688&pageNo=3
    Jeg ved fra en pålidelig kilde, at AGF har aftaler med to angribere til sommer, selvfølgelig under forudsætning af, at vi rykker op. Jeg kan ikke oplyse hvem det er af den simple årsag, at jeg ikke ved det (det ville kilden ikke fortælle). Kilden har imidlertid sagt, at der jo findes gode angribere, som er mere eller mindre ukendte i Danmark. Det kan tolkes som et hint.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here