Mikkel Kirkeskov har været fast mand på venstre back i foråret, imens Adam Eckersley har været ude med en skade. De mange spilleminutter glæder den unge AGF-spiller.

– Det har virkelig været fedt, at få så meget spilletid. Det er en lidt anden følelse, man sidder med efter kampene, når man har spillet en aktiv rolle i sejrene. Det er klart, at det naturligvis er den bedste, der skal spille, og at det er træneren, der sætter holdet, men jeg nyder virkelig at være med, fortæller Kirkeskov til Bold.dk.

– Mine spidskompetencer er mest på det defensive, men Peter (Sørensen, red.) vil gerne have at vi backs kommer med i det offensive, så det fokuserer jeg meget på, og træner også ekstra meget på det aspekt, siger backen.

I morgen skal AGF en tur til Gladsaxe, hvor holdet forhåbentligt kan tage et af de sidste skridt i kampen om oprykning.

– AB har ikke været så godt kørende på det seneste, men det kan vi ikke bruge til noget. Vi er hver eneste gang nødt til at spille op til vores bedste. Gør vi det, så tror jeg også, at vi henter tre point i morgen, slutter Mikkel Kirkeskov.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here