Peter Sørensen har i medierne gjort meget ud af at rose spillernes indstilling, og han fokuserer på vigtigheden af at kunne levere under pres. Til Århus Stiftstidende fortæller cheftræneren nu, at han er imponeret over spilleres mentalitet.

– Jeg hæfter mig ved, at vi ikke har haft et eneste udfald, hvor vi har spillet under niveau. Det kræver rigtigt meget af spillerne, at de går ud og vinder, når de ved, at det skal de, fordi kravet er at vinde. Det overrasker mig ikke, at vi ikke har haft udfald, men det er overraskende, at spillerne er i sådan en mental forfatning, som de er. De skal vinde i Skive og skal vinde i Aarhus, og de går ud og gør det. Det synes jeg er flot, siger Peter Sørensen.

AGF kan torsdag sikre sig oprykning til Superligaen, såfremt mandagens kamp mod AB vindes mens Vejle ligeledes smider point ude mod FC Vestsjælland.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here