AGF’s position i 1. division ser fantastisk godt ud – og der skal ekstraordinære mirakler til, hvis klubben ikke rykker op i Superligaen. Sportschef Brian Steen Nielsen vil have at oprykningen skal sikres hurtigst muligt, da det giver en fordel på spillermarkedet.

– Vi vil selvfølgelig gøre alt, hvad vi kan, for at forstærke vores trup rent sportsligt. De spillere, jeg snakker med, kan godt se, hvor det bærer hen. Og det bliver nok nemmere at lukke nogle aftaler forholdsvis hurtigt i maj, hvis folk kan se, at vi er 100 pct. sikre på at skulle spille i Superligaen, siger Brian Steen Nielsen til JP Aarhus og fortsætter.

– Hvis man først rykker op i sidste spillerunde, har man kortere tid til at agere. Man kan ikke lukke nogen aftaler, og man kan ikke rigtigt nå at gøre noget. Omvendt mener jeg også, at den spillertrup, vi har lige nu, ikke er nogen 1. divisions trup. Det er en Superligatrup. Så på den måde synes jeg, at der er stor forskel, for det synes jeg ikke, vi havde sidste gang, vi rykkede op. Der var mange flere ting, der skulle gøres.« Efter sidste års vanvittige nedrykning, der kom bag på de fleste på Fredensvang, er der ingen i AGF , der tager oprykningen for givet, siger sportschefen.

AGF kan sikre oprykningen allerede på torsdag, hvor man møder Hvidovre på udebane. Hvis AGF vinder over AB i morgen og Hvidovre torsdag samt Vejle sætter point til mod FC Vestsjælland, så hedder det med garanti Superliga for aarhusianerne til sommer.

1 KOMMENTAR

  1. Interessant at læse at Morten Skoubo er nærmere afklaring på sin fremtid inden for kort tid. Ham så jeg gerne i den hvide trøje

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here