AGF vandt igen i dag, og er nu tæt på at sikrer sig oprykning til Superligaen. En sejr torsdag mod Hvidovre og søndag mod Skive vil indløse billetten til landets bedste række, men en af holdets største profiler, Stephan Petersen, ønsker ikke at deltage i oprykningssnakken:

– Vi er blevet enige om ikke at gå og snakke om alle de ting. Vi var også 100 % sikrer på, at vi ikke rykkede ned sidste år, fortæller Stephan Petersen til Kanalsport.dk.

Selvom AGF har hentet mange point dette forår, så har spillet ikke altid været prangende, men hvor vidt århusianerne så er klar til Superligaen mener kantspilleren ikke man kan drage en paralel til:

– Folk der siger at fordi vi spiller 1-1 mod FC Vestsjælland, at vi så ikke er klar til Superligaen, de har ikke forstand på fodbold! Det er noget helt andet at spille i 1. division, og ligemeget hvordan resultaterne er her, så kan du slet ikke sammenligne det med at spille Superliga. Vi er nok ikke klar endnu, men det skal vi nok blive

2 KOMMENTARER

  1. “Folk der siger, at fordi vi spiller 1-1 mod FC Vestsjælland, at vi så ikke er klar til Superligaen, de har ikke forstand på fodbold! Det er noget helt andet at spille i 1. division, og ligemeget hvordan resultaterne er her, så kan du slet ikke sammenligne det med at spille Superliga”

    Vigtig pointe!

  2. “Vi er blevet enige om ikke at gå og snakke om alle de ting. Vi var også 100 % sikrer på, at vi ikke rykkede ned sidste år, fortæller Stephan Petersen til Kanalsport.dk.”
    Det nemlig rigtigt. Dejligt at se han og de andre tager de med ro og ikke har armene helt oppe, hvor de ikke kan få dem ned.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here