AGF’s reserver er efter en skæv start på reserveholdsturneringen kommet stærkt tilbage. Reserverne har nemlig vundet tre kampe i træk og indtager 2. pladsen i reserveholdsturneringen gruppe 3.

Det startede med en 2-0-sejr over AB, 5-0-sejr over SønderjyskE og i dag vandt AGF’erne med 2-0 over topholdet HB Køge. Dette betyder, at AGF i øjeblikket indtager en 2. plads i gruppe 3 med to point op til 1. pladsen, som HB Køge sidder på.

Til dagens kamp mod HB Køge, som blev afviklet på Fredensvang, blev Sanel Kapidzic dobbelt målscorer. Halvvejs i 1. halvleg nettede Kapidzic til 1-0 efter en assist af georgieren Lasha Shindagoridze. Kort før pausen var Kapidzic endnu engang på pletten, da han scorede til 2-0 på et straffespark, skriver AGFs hjemmeside.

I 2. halvleg dominerede aarhusianerne, selvom HB Køge kom bedre med i kampen og fik skabt flere store chancer.

Kampfakta (agffodbold.dk)

AGF – HB Køge 2-0 (2-0)

1-0: Sanel Kapidzic (22′)
2-0: Sanel Kapidzic (43′)

AGF:
Anders Rasmussen – Frans Dhia Putros. Jens Jønsson (55: Tobias Brogaard Larsen), Rasmus Krag, Søren Basse (76: Jakob Krarup Jensen – Fatih Ceylan, Nicolai Christensen, Davit Skhirtladze (82: Nikolaj Jacobsen) Emil Scheel – Sanel Kapidzic, Lasha Shindagoridze (55: Giorgi Diasamidze)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here