Benny Feilhaber skiftede tidligere på måneden til den amerikanske liga, MLS, hvor han fik debut allerede i sidste weekend. Amerikaneren vurderer niveauet i USA til at være en smule højre end det danske.

– Det er anderledes. Der er mere fart på, og jeg synes, det virker mere fysisk. Der er en masse frispark og en masse kort. Men på samme tid tror jeg, at jeg vil blive mere effektiv, når jeg lærer tempoet at kende, siger Feilhaber til Boston.com ifølge bold.dk.

– Jeg tror, at flere og flere vil komme til at vide, hvad jeg står for, ligesom jeg vil komme til at vide, hvad de står for. Jeg er sikker på, at vi vil kombinere os frem til flere målchancer, når jeg lærer gutterne bedre at kende, og de lærer mig bedre at kende, siger Feilhaber.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here